Vähemusrahvuste toidukultuuri päev

 

1. aprill 2017 kell 13.00 Setu talus

Vähemusrahvuste toidukultuuri päeval tutvustavad mitmed Eestis elavate vähemusrahvuste esindajad oma kokakunsti nii teoorias kui praktikas.

Oma toidukultuuri ajaloost ja eripäradest räägivad ersad, udmurdid, moldovlased, ukrainlased, vene vanausulised ja grusiinid.

Pärast loengut on võimalik osa võtta õpitubadest, kus iga rahvuse esindajad valmistavad ühe oma köögile iseloomuliku roa.

Kõik eelregistreerunud külastajad saavad aktiivselt kaasa lüüa, esitada küsimusi ja olla toiduvalmistamisel abiks.

Loengud toimuvad setu talu laudas kell 13.00-15.00

Toidu õpitoad toimuvad setu talu laudas ja setu talu taredes kell 15.00-17.00

Registreerida saab aadressil: [email protected]